Organitzem tot tipus d’accions per a millorar els aspectes clau que faciliten que les organitzacions, empreses i institucions puguin crear entorns de treball preparats per a liderar el present i enfocats en el disseny de futurs, alguns dels aspectes que es poden treballar són:

La comunicació

El lideratge

La creativitat

La Innovació

El treball en equip

El sentiment de pertinença

the next level social corporate events

Catering

Les persones estaran en un ambient agradable i distès, es poden organitzar tant els esdeveniments clàssics com els dinars/sopars de Nadal com abans de vacances així com per celebrar alguna fita important o per la consecució dels objectius.

the next level social corporate events

After work

Tradició anglosaxona que consisteix en quedar després de la feina, es poden organitzar amb certa freqüència i pot servir per cohesionar departaments o unitats de treball, es poden fer activitats per allargar la jornada laboral fora de les mateixes parets i així permetre que les persones interaccionin més.

the next level social corporate events

Accions de team building

Treballem els rols dins dels equips, es treballen els punts forts i els punt dèbils, es potencia el treball en equip ja que així sempre s’aconseguiran més bon resultats, que si es treballa de forma individual, es solen fer fora de l’oficina de mínim un dia. S’inclouen diverses activitats a mida de l’empresa.

the next level social corporate events

Coaching motivacional

Equip de coachs especialitats s’ofereixen per a tots tipus de sessions i exercicis específics per l’empresa, el coach realitza un acompanyament enfocat a canviar i desenvolupar les organitzacions, equips i persones per a què s’aconsegueixi l’objectiu que s’està buscant.

the next level social corporate events

Consultoria sistèmica

Les dificultats i les oportunitats es donen habitualment dins d’un context més ampli de la persona , el treball sol adoptar una perspectiva sistèmica que aborda la part d’un tot, és la suma d’elements que troben interacció, per tant es configura la situació per aclarir el seu propi paper i el seu lloc en el sistema en què treballa i dirigeix, (contel·lacions organitzacionals).

the next level social corporate events

Mentoring i dinamització

Es basa en el fet que darrera de qualsevol relació -entre individus- dins d’una organització o en un equip hi ha un sistema complex de les seves dinàmiques, ens adaptem a les necessitats especifiques de l’organització amb la finalitat d’aprofitar al màxim les seves capacitats per obtenir els canvis significatius que es busquen.

S’ofereixen cursos de lideratge, comunicació, negociació i equips i persones, disposem d’un professorat altament qualificat per tot tipus de formació.

the next level social corporate events

Formació presencial i online

En l’actual món laboral es necessita estar en constant moviment evolutiu oferim l’organització de tot tipus de cursos tan presencials com online, les relacions que en formen part de l’empresa han de generar canvis satisfactoris i en equilibri per aquesta.

the next level social corporate events

Planificació de viatges d’incentius

Els viatges d’incentius consisteixen en oferir als treballadors una gratificació en forma de viatges com a recompensa per haver aconseguit determinats objectius, és una eina de motivació, organitzem tots tipus de viatges d’acord amb les aspiracions de l’empresa.

the next level social corporate events

Processos de selecció

Disposem d’un ampli grup de professionals formats per a portar a terme des de l’inici fins a la incorporació de les persones a les empreses.

the next level social corporate events

Llançament de productes

És una estratègia de màrqueting per al llançament d’un producte nou, desenvolupem el pla de màrqueting i t’ajudem en decidir el millor moment per dur a terme l’acció. També ens encarreguem de donar visibilitat a la vostra marca i als vostres productes oferint packs promocionals.

the next level social corporate events

Inauguracions

De tots tipus d’establiments, negocis, actes lúdics, ens encarreguem que aquest dia sigui especial i l’inici d’un èxit empresarial

the next level social corporate events

Fires i congressos

Us ajudem a participar a les fires i congressos més importants del vostre sector, us acompanyem amb la producció de l’estand així com amb tot el pla de comunicació i publicitat.

Ens assegurem que allò quehavíeu imaginat es fa realitat

01

Esmorzars, dinars, còctels i soparsLes persones estaran en un ambient agradable i distès, es poden organitzar tant els esdeveniments clàssics com els dinars/sopars de Nadal com abans de vacances així com per celebrar alguna fita important o per la consecució dels objectius.

02

After workTradició anglosaxona que consisteix en quedar després de la feina, es poden organitzar amb certa freqüència i pot servir per cohesionar departaments o unitats de treball, es poden fer activitats per allargar la jornada laboral fora de les mateixes parets i així permetre que les persones es interaccionin més.

03

Accions de team buildingLes persones estaran en un ambient agradable i distès, es poden organitzar tant els esdeveniments clàssics com els dinars/sopars de Nadal com abans de vacances així com per celebrar alguna fita important o per la consecució dels objectius.

04

Coaching motivacionalEquip de coachs especialitats s’ofereixen tots tipus de sessions i exercicis específics per l’empresa, el coach realitza un acompanyament enfocat a canviar i desenvolupar les organitzacions, equips i persones per a què s’aconsegueixi l’objectiu que s’està buscant.

La piràmide de Maslow és una teoria de motivació que tracta d'explicar què impulsa la conducta humana.

05

Consultoria sistèmica per organitzacions i personesLes dificultats i les oportunitats es donen habitualment dins d’un context més ampli de la persona , el treball sol adoptar una perspectiva sistèmica que aborda la part d’un tot, és la suma d’elements que troben interacció, per tant es configura la situació per aclarir el seu propi paper i el seu lloc en el sistema en què treballa i dirigeix, (contel·lacions organitzacionals).

06

Coaching sistèmic, mentoring i dinamitzacióEs basa en el fet que darrera de qualsevol relació -entre individus- dins d’una organització o en un equip hi ha un sistema complex de les seves dinàmiques, ens adaptem a les necessitats especifiques de l’organització amb la finalitat d’aprofitar al màxim les seves capacitats per obtenir els canvis significatius que es busquen.

Acompanyem els nostres clients:

  • Mantenir el màxim rendiment
  • Gestionar amb èxit reptes i situacions estressants
  • Resoldre conflictes
  • Gestionar de manera eficient els conflictes dins dels equips de treball
  • Millorar les capacitats d’autogestió
  • Assolir un canvi professional

07

Formació presencial i onlineEn l’actual món laboral es necessita estar en constant moviment evolutiu oferim l’organització de tot tipus de cursos tan presencials com online, les relacions que en formen part de l’empresa han de generar canvis satisfactoris i en equilibri per aquesta.

S’ofereixen cursos de lideratge, comunicació, negociació i equips i persones, disposem d’un professorat altament qualificat per tot tipus de formació.

08

Planificació de viatges d’incentiusEls viatges d’incentius consisteixen en oferir als treballadors una gratificació en forma de viatges com a recompensa per haver aconseguit determinats objectius, és una eina de motivació, organitzem tots tipus de viatges d’acord amb les aspiracions de l’empresa.

09

Processos de seleccióDisposem d’un ampli grup de professionals formats per a portar a terme des de l’inici fins a la incorporació de les persones a les empreses.

10

Llançament de productes.És una estratègia de màrqueting per al llançament d’un producte nou, desenvolupem el pla de màrqueting i t’ajudem en decidir el millor moment per dur a terme l’acció.

11

InauguracionsDe tots tipus d’establiments, negocis, actes lúdics, ens encarreguem que aquest dia sigui especial i l’inici d’un èxit empresarial

12

Fires i congressosUs ajudem a participar a les fires i congressos més importants del vostre sector, us acompanyem amb la producció de l’estand així com amb tot el pla de comunicació i publicitat.